2.11.2019. 20:20
0
Sevilla i Atletico Madrid podijelili bodove, Vaclik odbranio penal Diegu Costi
U derbiju 12. kola La Lige Sevilla i Atletico Madrid podijelili su bodova, a susret je završen rezultatom 1:1.

U prvom dijelu utakmice, domaći su bili nešto bolji tim, pa su tako na pauzu otišli sa prednosti od 1:0, pošto je u 28. minuti pogodak psotigao Vasquez.

U nastavku utakmice Atletico je stigao do izjednačenja, i to u 60. minuti, kada je Arias ubacio, a Morata pogodio za 1:1.

Nekoliko minuta kasnije, Atletico je mogao doći i do vodsta, pošto je sudija svirao penal, a golman Vaclik je sjajno odbranio šut Diega Coste. 

Do kraja utakmice Jorgandžije su pokušavale postići pogodak, no Sevilla se jako dobro branila, te nije došlo do promjene rezultata.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.