4.11.2019. 21:29
0
Skandal u BiH: Trener uletio u teren i nasrnuo na fudbalerku
Premijerligaška utakmica za žene Emina - Lokomotiva (4:1) ostala je u sjeni skandala koji se dogodio u prvom poluvremenu, pišu federalni mediji.

"Glavni trener domaće ekipe Zijo Tojaga negoduje na odluku glavnog sudije, čime je izazvao reakciju gostujuće igračice broj 20, koja mu prigovara na njegovu reakciju, nakon čega isti u 31. minutu ulazi u teren i fizički nasrće na gostujuću igračicu broj 20", napisala je u službenom izvještaju Lajla Spahić, delegat utakmice.

Tojaga je isključen, a sada je na potezu Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, prenose Nezavisne.


(Amial Alijagić)

BiHFudbal
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.