12.11.2019. 9:40
0
Juventus donio odluku šta će uraditi sa Ronaldom nakon napuštanja stadiona bez dozvole
Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo napustio je stadion prije kraja utakmice sa Milanom, a kako javlja Gazzetta dello Sport, nakon što se vrati sa reprezentativnog okupljanja slijedi mu razgovor sa Fabijom Paraticijem.

Ronaldo je bio ljut na trenera Maurizija Sarrija koji ga je izveo iz igre u 55. minuti susreta, a umjesto njega na teren je ušao Paulo Dybala.

Dybala je kasnije donio pobjedu Staroj dami, a italijanska štampa piše da Portugalca čeka razgovor sa Fabijom Paraticijem i Pavelom Nedvedom, sportskim direktorom i potpredsjednikom koji će mu na sastanku sugerisati da se ovakve stvari više neće tolerisati.

Gazzetta javlja da će klub iz Torina učiniti sve diskretno i pokušati izbjeći kontroverzu, pa tako neće biti drastične kazne za portugalskog napadača, no upozorenje će mu biti poslato i jasno je da se ovakve stvari više neće tolerisati u Torinu.

Također dodaj se da svlačionica još uvijek čeka izvinjenje nekadašnjeg napadača Manchester Uniteda i Real Madrida, a to se neće desiti prije kraja reprezentativne pauze jer je Portugalac pravo iz Torina, bez pozdrava, otišao na okupljanje nacionalnog tima, prenosi S1.


(Admir Oručević)

Ronaldo
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.