12.11.2019. 18:55
0
Mladen Žižović od danas novi trener Zrinjskog: Želim više, želim bolje!
Nakon sedam sezona koje odigrao u dresu Zrinjskog kao nogometaš, Mladen Žižović danas se vratio među "Plemiće", ovoga puta u ulozi glavnog trenera.

Po njegovim riječima, u Mostar se vraća maksimalno motiviran i željan novih izazova.

- Apsolutno sam motiviran i željan izazova. Da nisam ostao bih u nekoj svojoj "zoni komfora" gdje sam navikao raditi zadnjih dvije i pol godine gotovo bez pritiska. Međutim, želim više, želim bolje, zajedno s klubom, igračima i navijačima, da napravimo ono što će obradovati sve navijače Zrinjskog - izjavio je na konferenciji za novinare Žižović koji je prije povratka u Zrinjski vodio Radnik iz Bijeljine.

Upitan da prokomentirao što je, po njegovim mišljenju, bio najveći problem Zrinjskog u dosadašnjem dijelu sezone, Žižović je odgovorio kako je u ovom trenutku nezahvalno ulaziti u neke dublje analize.

- Pratio sam igre Zrinjskog i ono što "bode oči" je vrlo malo gostujućih pobjeda. U posljednje vrijeme bilo je i dosta ozljeda, ali ne bih rekao da su slabiji rezultati došli zbog izostanka nekog igrača. Moramo početi igrati onako kako igramo u Mostaru, odnosno kako je ova publika navikla da se igra prethodnih godina, da se kroz dobru igru dolazi do rezultata - istaknuo je novi strateg Zrinjskog.

Dodao je kako aktualni kadar Zrinjski definitivno ima kvalitetu, ali ta kvaliteta, po Žižovićevim riječima, mora se dokazati na terenu, a ne pričama.

- Nema starih zasluga, kako za mene tako ni za bilo koga drugoga. Samo oni igrači koji budu davali svoj maksimum na treningu, ti će i igrat. Mene ne zanimaju imena i prezimena, niti godine. Tko hoće i tko može prihvatiti ovaj izazov, ući će s nama u vlak da krenemo dalje, a tko ne može... Znate kako to ide - poručio je Žižović.

Govoreći o planovima, Žižović je kazao kako je u ovom trenutku maksimalno fokusiran samo na sljedeću prvenstvenu utakmicu, a to je gostovanje Zrinjskog u Banjaluci kod Borca 23. studenoga, nakon reprezentativne stanke.

Za sada neće biti promjena u stručnom stožeru u kojem do daljnjeg ostaju Nenad Gagro i Teo Krešić, trener vratara Feđa Kulagić i kondicijski trener Stjepan Likić.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.