20.11.2019. 8:22
0
Selektor Sjeverne Irske: Definitivno vjerujemo da možemo pobijediti BiH u baražu!
Sjeverna Irska se nije uspjela plasirati direktno na EP u jakoj grupi sa Nijemcima i Holanđanima, pa ih sada u martu čeka baraž za Ligu nacija.

Piše: Haris Ahbabović

I upravo će u polufinalu tog baraža Sjeverna Irska igrati protiv naše reprezentacije. Podsjećanja radi, sa njima smo već igrati upravo u grupnoj fazi Lige nacija.

- Već smo igrali protiv njih u Sarajevu tako da znamo šta možemo očekivati. To će biti teška utakmica, ali osjećam da možemo pobijediti. Istina je da smo u Ligi nacija prošle godine izgubili obje utakmice protiv BiH, ali smo u prvoj, kod kuće, bili dominantni, dok smo i kao gosti stvorili nekoliko dobrih prilika. Definitivno vjerujemo da sada možemo pobijediti - zaključio je selektor Sjeverne Irske.

U obje utakmice, u Ligi nacija, naš tim je pobijedio Sjevernu Irsku, iaku su u obje utakmice fudbalera Sj. Irske imali veliki broj prilika.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.