21.11.2019. 15:29
1
Manchester United želi Edina Džeku
Manchester United traži načine da dodatno pojača svoju momčad u zimskom prelaznom roku, a sudeći po najnovijim informacijama zainteresovani su za kapitena bh. reprezentacije.

Edin Džeko se nalazi na meti najvećeg engleskog kluba koji želi dodati više ofanzivnih opcija u svoju momčad, a Dijamanta smatraju idealnim igračem za takvo nešto.

Glavna odlika koju Džeko ima jeste igračko iskustvo, kao i činjenica da je već igrao u engleskoj Premier ligi i pokazao svoj kvalitet, prenosi “Oslobođenje“.

United je dobro upoznat sa kvalitetima Edina Džeke s obzirom da je Dijamant dugo godina nastupao za Manchester City i bio ljubimac publike na Etihadu, što bi ujedno mogla biti i otežavajuća okolnost za Đavole ako zaista pokušaju dovesti bh. napadača.


(Admir Oručević)

Edin Dzeko
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.