29.11.2019. 13:00
4
Mihajlović ne može zaustaviti suze: Otkrio teške detalje o svojoj bolest
Mihajlović je odlučio javno progovoriti o bolesti koja mu je dijagnostikovana prije nekoliko mjeseci, te je otkrio još nekoliko detalja sa čim se mora boriti.

"Ne smijete odustati, morate biti jaki. Zaplakati ako treba. To je jedna bolest koja, kada uđete u sve to morate izgurati do kraja. Nema nazad. Nikada nisam izgubio volju da se borim, to je u mom DNK. Postoji mnogo komplikacija, ali moraš da se boriš. Za sve ovo moraš da imaš 'jaku glavu'. Opasnost i strah postoje, ali ne odustajem. Izlazio sam i na teren, to mi je davalo snagu, iako sam imao osjećaj slabosti. To su teški momenti. Svako jutro moram da pijem veliku količinu ljekova, ali to je cijena zdravlja", rekao je Siniša i nastavio:

"Imao sam problema i sa hranom. Izgubio sam osjećaj za ukus. Dobijao sam hranu 'kroz vene'. Prije ulaska u bolnicu, jedna od mana je bila ta što sam uvijek bio nestrpljiv. Sada kada sam izašao shvatio sam da je strpljenje jedna velika vrlina. Svakog dana se trudim da udahnem novi život", kaže Siniša kroz suze.

"Ne želim da se više priča o Mihajloviću koji boluje od leukemije, već o Mihajloviću koji je trener Bologne. Stalno sam na neki način bio u kontaktu sa klubom, kako preko Skypea, tako i preko drugih kontakata, bio sam 'prisutan'. Želim da vidim jednu uspješnu Bolognu da se vratim fudbalu... Ne želim da se vraćam u bolnicu, hoću da se budim kod kuće, da razmišljam o pozitivnim stvarima, da ponovo osjećam život", zaključio je Mihajlović, prenosi Kurir.


(Admir Oručević)

4
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.