3.12.2019. 12:56
1
Husref Musemić zaplakao pred kamerama: Ne mogu mi uzeti statistiku i sve što sam uradio u Sarajevu!
Husref Musemić od jučer više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima kojem je Musemić prošle sezone donio prvu duplu krunu u historiji kluba.

Iskusni stručnjak bio je poprilično začeten odlukom vodećih ljudi kluba čija je velika legenda, kako igračka, tako i trenerska.

''Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put'', kazao je, između ostalog, Musemić.

Na pitanje novinara Hayata da li bi prihvatio poziv da ponovo „gasi požar“ u FK Sarajevo, Musemić je odgovorio:

''Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju…''

Musemić više nije mogao kontrolirati svoje emocije pa je, zbog nepravde koja mu je učinjena, zaplakao pred kamerama Hayat televizije.


(Amila Alijagić)

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.