3.12.2019. 20:24
3
"Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima Sarajeva, a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa"
Fudbalski klub Sarajevo jučer je nakon hitne sjednice Upravnog odbora uručio otkaz Husrefu Musemiću, najtrofejnijem treneru u historiji bordo kluba. Ova vijest izazvala je mnogobrojne reakcije sportskih radnika. Povodom smjene oglasio se i Sabahudin Topalbećirević, poznati bh. sportski komentator i novinar.

- Ne oglašavam se odavno, jer je besmisleno, kao sada, ali kada je Husref Musemić u pitanju ne mogu a da ne kažem. Ne znaju ova dječica u klubu ni ko je on a ni njegov brat. Ne znaju da se sve titule vežu za Musemiće. Ne shvataju da fudbal nije balet, pozorište i da se mora i zagalamiti, nažalost opsovati, sumnjam da Obradović, Ivica ili Amar Osim, Tanjević vode drugačije ekipu, bojim se da ne bi bili tako uspješni. Porazi i pobjede su sastavni dio igre, smijeniti čovjeka na ovakav način više govori o njima. Niko ništa ne govori o pojedinim fudbalerima a zna se da su na jedan surov način bojkotovali Husrefa. Vratit ćeš se ti opet, jer je to tvoje, a oni će svi otići, prije ili kasnije. Sretno legendo i u četvrtak u sarajevskoj Vijećnici dobivaš nagradu za najboljeg trenera u 2019. godini, a brat Vahidin nagradu za životno djelo. To ste zaslužili i to vam niko ne može oduzeti. Simposar 2019, Vijećnica od 18.30 -  napisao je popularni Baho na svom Facebook profilu. 


(Admir Oručević)

3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.