13.12.2019. 12:32
0
''Ne mogu reći da je Messi najveći svih vremena, ali je zato najveći u ovom periodu''
Rasprave o tome ko je najbolji nogometaš svih vremena uvijek je bilo. Jedni smatraju da su to Pele i Maradona, dok drugi favoriziraju Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Svoje mišljenje dao je i legendarni nogometaš i bivši Mesijev saigrač, Ronaldinho. Njega je to pitanje zateklo nakon jedne ekshibicije u Meksiku. 

- Drago mi je zbog Lea jer je on moj prijatelj, a osim toga i ikona Barcelone. Ne volim te usporedbe i debate oko toga ko je najveći svih vremena. Teško je reći pored Maradone, Pelea, Ronalda... Ne mogu reći da je Messi najveći svih vremena, ali je zato najveći u ovom periodu - rekao je Ronaldinho, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.