10.2.2020. 8:13
0
Barcelona teškom mukom savladala Betis
Barcelona je zahvaljujući sjajnom Lionelu Messiju, koji je namjestio sva tri gola svoje ekipe, pobijedila na utakmici koju je morala dobiti ako je mislila zadržati korak s vodećim Realom, koji joj na vrhu bježi tri boda. Poraz, pa i remi kod Betisa dali bi njenom najvećem rivalu osjetnu prednost.
Betis je poveo iz jedanaesterca u 6. minuti, iz kojeg je pogodio Canales, da bi u 9. minuti Frankie de Jong na dodavanje Messija izjednačio. Francuz Nabil Fekir opet dovodi domaćine u vodstvo u 25. minuti, no u drugoj minuti sudijske nadoknade Busquets poravnao na 2:2. U 72. minuti nakon kornera Lenglet skače najviše i dovodi Barcu u vodstvo. U 77. minuti isključen je igrač Betisa Fekir, a dvije minute kasnije i Lenglet.


(Admir Oručević)
Barcelona
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.