8.3.2020. 16:45
0
Zvanično iz Milana: Zvonimir Boban više nije glavni dirktor italijanskog prvoligaša
Zvonimir Boban više nije glavni direktor italijanskog prvoligaša Milana. Obistinilo se ono što se najavljivalo, a Milan je to potvrdio na svojoj zvaničnoj stranici.


- Klub se zahvaljuje Zvonimiru na radu u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje pružati podršku aktuelnom treneru Stefanu Pioliju i prvoj ekipi na svim poljima. Klupska ambicija ostaje da se vrati u najviši razred evropskog nogometa, istovremeno ulažući odgovorno, u skladu s UEFA-inim finansijskim fair-playjom - poručili su iz kluba.

Od ranije se kao povod za razlaz pominjalo neslaganje Bobana i Pola Maldinija s ljudim iz kluba, a vezano za dovođenje novog trenera. Navodno su se pregovori s njemačkim stručnjakom Ralfom Ragnikom (Rangnick) vodili iza leđa dvojca Boban - Maldini
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.