13.3.2020. 14:00
0
Odgođene sve utakmice Lige prvaka i Europa lige
UEFA je u petak objavila da su sve utakmice Lige prvaka i Europske lige predviđene za idući tjedan odgođene zbog širenja koronavirusa.

 "Vezano za odluke različitih vlada sve utakmice klupskih natjecanja pod UEFA-om koje su se trebale igrati sljedeći tjedan su odgođene", navodi se u priopćenju europske krovne nogometne federacije.

 Ta odluka obuhvaća uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka i Europske lige koje su se trebale igrati u utorak, srijedu i četvrtak. Utakmice Juventus-Lyon i Manchester City-Real Madrid, koje su se trebale igrati u utorak, već su jučer odgođene jer su igrači torinskog i madridskog kluba stavljeni u karantenu. 

 Tako su odgođeni susreti između Barcelone i Napolija te između Bayerna i Chelsea čiji je nogometaš Callum Hudson-Odoi pozitivan na koronavirus zbog čega su svi igrači i članovi stožera kluba stavljeni u izolaciju. 

 Osim toga, ova odluka obuhvaća i utakmice četvrtfinala juniorske Lige prvaka u kojoj je zagrebački Dinamo trebao na Hitrec-Kacianu 17. ožujka ugostiti portugalsku Benficu, prenosi Hina.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.