23.7.2020. 8:52
0
Titulu čekali 30 godina: Niko nije mogao zaustaviti navijače Liverpoola u slavlju
Liverpool je 30 godina čekao na titulu prvaka i kada ju je dočekao niko nije mogao spriječiti navijače ovog kluba da je proslave ispred Anfielda.

Iako je policija upozorila navijače da se ne okupljaju, kako ne bi došlo do nove eksplozije zaraženih koronavirusom, navijači Redsa su odlučili da se okupe pred Anfieldom.

Niko ih nije mogao zaustaviti u tome. Bilo je tu navijača svih životnih doba, roditeljicu doveli djecu, zapaljenje su bakle i slavio se naslov prvaka Engleske.





Policija je u ovom slučaju bila nemoćna. Iako su najavljivane kazne i hapšenja, za to niko nije mario i svakako se nadamo da će ova proslava i okupljanje proći bez velikog broja zaraženih osoba.


Navijačima Liverpoola očigledno to nije bilo bitno, jer su čekali dugih 30 godina na ovo. (Nermana Crnčalo)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.