7.8.2020. 22:53
0
Lyon napravio senzaciju i izbacio Juventus, Manchester City lako preko Real Madrida u četvrtfinale!
Goal.com
Goal.com
Goal.com
Goal.com
Večeras su odigrane dvije revanš utakmice osmine finala Lige prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Liga prvaka je zaustavljena početkom mjesec marta, zbog pandemije virusa korone, a zvanično je nastavljena večeras.

Manchester City je samo potvrdio plasman u četvrtfinale protiv madridskog Reala. Građani su nakon pobjede u Madridu od 2:1 i večeras slavili sa 2:1, a golove su postigli Sterling i Jesus. Gol za Madriđane djelo je Benzeme.

Juventus je ispao u osmini finala uprkos pobjedi protiv Lyona od 2:1. Stara dama je izgubila pvi meč u Francuskoj 1:0, a večerašnjih 2:1 joj nije bilo dovoljno da prođe u četvrtfinale, što je veliko razočarenje i velika senzacija u Ligi prvaka.

Ronaldo je postigao oba gola za Juve, dok je gol za Lyon, koji ga je odveo u četvrtfinale, postigao Depay.

Tri para četvrtfinala su već poznata. Leipzig će igrati protiv Atletico Madrida, dok će PSG igrati protiv Atalante. Man. City će igrati protiv Lyona, dok će minhenski Bayern (kojeg čeka revanš, ali imaju prednost od tri gola iz prve utakmice) igrati protiv pobjednika duela Barcelona - Napoli (prvi meč 1:1).

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.