8.8.2020. 19:05
0
Pjanić se dirljivom porukom oprostio od Juventusa
Bh. reprezentativac, Miralem Pjanić, sinoć je odigrao svoj posljednji meč za Juventus.

Taj meč neće pamtiti po dobrom, s obzirom da je Juventus eliminisan iz Lige prvaka, što je Pjaniću teško palo. Dan kasnije popularni "Mire" oglasio se na Instagramu i dirljivom porukom oprostio od svog sada već bivšeg kluba, sa kojim je u petogodišnjem periodu osvojio sedam trofeja.

"Izazvao sam prošlost da se suočim sa sadašnjošću, makar malo duže. Danas se naši putevi razdvajaju, ali svaki centimetar kojeg sam prešao do ovoga znao sam da postajem dio nečeg velikog, nečeg što će ostati u mom srcu i što će me pratiti gdje me god novi put odvede", napisao je Pjanić.

Pjanića sada čeka novi izazov u Barseloni, sa kojom je nedavno potpisao četverogodišnji ugovor.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.