10.8.2020. 22:55
0
Evropska liga: Inter u polufinalu nakon pobjede protiv Bayera
Inter i Bayer odmjerili su snage u Dusseldorfu, a u jednoj kvalitetnoj utakmici italijanski predstavnik je izašao na kraj kao pobjednik, pa je došao na korak od finala.

Uzbuđenja su počela nakon 15 minuta mirnijeg perioda. Nicolo Barella je efektnim udarcem vanjskom matirao Hradeckog za 1:0, a već u 21. minuti bilo je 2:0.

Romelu Lukaku je pao pred golom Apotekara, ali je nekako uspio zahvatiti loptu i proslijediti je u mrežu. Uzbuđenja su nastavljena i u 21. minuiti Bayer smanjuje na 2:1 golom svog najboljeg igrača Kaija Havertza.

Samo minutu kasnije teška situacija, penal je najprije dosuđen, na kraju je VAR ustanovio da nema elemenata za najstrožu kaznu i Inter je ostao bez prilike da povede 3:1.

Iako je u nastavku meča sijevalo, bilo zaista dobrih prilika, mreže se više nisu tresle, iako je i u finišu meča, baš kao i u prvom dijelu, VAR "ukrao" penal timu iz Milana.

Interov naredni rival bit će pobjednik sutrašnjeg duela Šahtar - Basel.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.