12.8.2020. 13:50
0
Nogometaš Barcelone pozitivan na koronavirus
Španski nogometni prvoligaš Barcelona potvrdio je da je među devet testiranih igrača tog kluba jedan pozitivan, ali da ekipa koja igra Ligu prvaka nije ugrožena.

Iz kluba je saopćeno da je jedan od tih igrača bio pozitivan na jučerašnjem testu, kada je grupa ovih nogometaša započela predsezonski trening.

Igrač nema simptome i nalazi se u samoizolaciji, prenosi Football Italia.

- Klub želi informirati sportske i zdravstvene zvaničnike da pomenuta skupina nije bila u kontaktu s igračima koji završavaju sezonu 2019./20. i koji putuju u Lisabon - saopćeno je iz katalonskog kluba.

Barcelona putuje u Lisabon gdje će se sastati sa Bayernom u četvrtfinalu Lige prvaka. Taj meč je na rasporedu 14. augusta.


(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.