8.9.2020. 9:47
0
Đokovićeva poruka navijačima nakon diskvalifikacije
Novak Đoković je diskvalifikovan sa US Opena jer je linijskog sudiju nehotice pogodio lopticom, bijesan zbog izgubljenog poena, ali je dan poslije skandala koji je obilježio ovaj grend slem uradio nešto što njegovi navijači nisu očekivali.

Naime, kada su američki mediji objelodanili kako se zove gospođa koju je lopticom u vrat pogodio Nole, na njen račun stigle su brojne uvrede.

Tako bar tvrde pojedini engleski novinari koji su potom počeli da ukazuju na to kroz šta Laura Clark prolazi, na šta su im nezadovoljni Noletovi navijači prebacivali da se ponašaju licemjerno jer su među prvima otkrili javnosti njen identitet.

Vidjevši šta se dešava, a ne želeći da žena koja je bila iza njega, radeći svoj posao linijskog sudije, trpi bilo kakve uvrede, Đoković je riješio da se tim povodom oglasi na društvenim mrežama.

Pred milionskim auditorijumom poručio je ovo:

"Dragi moji navijači (#NoleFam), hvala vam za pozitivne poruke… Molim vas da takođe ne zaboravite da je linijskom sudiji, koju je prethodne noći pogodila loptica, takođe potrebna podrška naše zajednice", započeo je Nole svoje obraćanje. 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.