11.9.2020. 12:23
0
Pjanić: Spreman sam i učinit ću sve što mogu za Barcu
Miralem Pjanić od nove sezone nosit će dres Barcelone.

Pjanić je sinoć stigao u Barcelonu i po dolasku je odmah uradio fotoshuting za klupski Twitter, gdje je pozirao u majici katalonskog giganta.

“Dobrodošao u klub Miraleme”, stoji u saopštenju Barcelone.

“Nadam se da ću pomoći timu u osvajanju trofeja. Spreman sam i učinit ću sve što mogu za ovaj klub“, poručio je Pjanić.

Pjanić je 23. avgusta bio pozitivan na testu na koronavirus, od kada je bio na liječenju u kućnoj izolaciji. Let u Barcelonu mu je dozvoljen nakon što je bio negativan na testu na koronavirus.

U junu je dogovoren transfer kojim je Pjanić iz Juventusa prešao u Barcelonu za 60 miliona eura. Bivši fudbaler Metza, Lyona i Rome je sa Barcelonom potpisao četverogodišnji ugovor.


(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.