18.9.2020. 11:09
0
Pogledajte potencijalne rivale Sarajeva i Zrinjskog u play offu Evropske lige
Bh. predstavnici danas će saznati i imena potencijalnih protivnika u play offu ovog takmičenja u slučaju da izbore plasman tamo.

Sarajevo je smješteno kao nenositelj u grupu 3, a potencijalni protivnici Bordo timu su Crvena zvezda, Dynamo Brest i Ludogorets kao sigurni nositelji.

Također, Sarajevo može izvući i Celtic ukoliko pobjednik meča Riga - Tre Fiori ne napravi senzaciju i izbaci Škote. Potencijalni protivnik Sarajeva su također armenski Ararat i slovenski Celje, te je otprilike jasno koga bi navijači Bordo tima najviše željeli izbjeći sa jedne i izvući sa druge strane, prenosi S1.

Crvena zvezda
Dynamo Brest
Ludogorec
Ararat/Celje
Riga-Tre Fiori / Celtic

Kada je riječ o Zrinjskom koji će u trećem pretkolu igrati protiv APOEL-a, u slučaju da Plemići ostvare plasman u play off, tamo bi ih čekao jedan od pobjednika naredna četiri para.

Rostov - Maccabi Haifa
Willem II - Rangers
Fehervar - Reims
FCSB - Slovan Liberec


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.