18.9.2020. 22:35
0
Težak poraz Schalkea: Bayern u Minhenu ponizio protivnika
Schalke je umalo poveo iz prvog napada na meču, ali je Neuer spasio, da bi potom uslijedila prava katastrofa gostiju iz Gelsenkirchena.

Golijadu je otvorio Serge Gnabry koji je zabio za 1:0 u četvrtoj minuti, a u moru prilika svoje su u prvom poluvremenu još iskoristili Goretzka i Lewandowski za sigurnu prednost od 3:0 nakon 45 minuta igre.

Iako su imali sigurnu pobjedu u rukama, Bayern je nastavio uništavati nesretni Schalke i u nastavku.

Gnabry je pogađao u 47. i 59. minuti na asistencije Sanea za 5:0, a zatim u 70. Muller nakon fenomenalne asistencije Lewandowskog zabija za 6:0. Sane svojim prvijencem u dresu bavarskog velikana u 71. minuti povećava prednost na 7:0.

Konačnih 8:0 postavio je mlado Musiala u 81. minuti meča nakon zaista sjajne akcije. Potpuno poniženje Schalkea u Minhenu.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.