21.9.2020. 19:24
0
Vjerovatno ništa od transfera Edina Džeke: Juventus za posudbu Morate nudi 10 miliona eura
Kako sada stvari stoje Edin Džeko neće preći u Juventus u toku ovog prijelaznog roka. Bh. kapiten ne može u Juventus dok Arkadiuš Milik ne potpiše za Romu, a Poljak je u otvorenom ratu sa Napolijem i traži da mu se isplate zaostala primanja.

Vrijeme curi, a Juventus nema vremena za čekanje te se okrenuo trećoj opciji. Kako prenosi „Sky“ čelnici aktuelnog prvaka Italije ponudili su Atletiku iz Madrida 10 miliona eura za pozajmicu Alvara Morate i eventualni otkup od 45 miliona eura ako zadovolji u nastavku sezone. 

Tako bi se Morata vratio u redove torinskog kluba, čiji je dres nosio od 2014. do 2016. godine, prenopsi avazov sport.


(Admir Oručević)

Edin Dzeko
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.