24.9.2020. 18:10
0
Ibrahimović: Korona je imala hrabrosti da me izazove, loša ideja
Zlatan Ibrahimović oglasio se nakon saznanja da je zaražen koronavirusom, zbog čega će propustiti nekoliko narednih utakmica Milana.

Iskusni napadač "Rossonera" morat će na prinudnu pauzu i to nakon fantastičnog starta u novoj sezoni Serije A, gdje je u pobjedi nad Bolonjom (2:0) postigao oba gola.

Ibrahimović se oglasio na Twitteru, kao i uvijek, originalnom porukom:

- Jučer sam negativno testiran na COVID-19, a danas pozitivno. Nemam nikakvih simptoma. Korona je imala hrabrosti da me izazove. Loša ideja - napisao je Zlatan, prenosi avaz

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.