30.9.2020. 13:06
0
Komedija na utakmici Tottenham - Chelsea: Dyer dobio dijareju za vrijeme utakmice, otišao da "obavi posao", a onda izabran za igrača utakmice
Tottenham je sinoć izbacio Chelsea, nakon penala, iz Liga kupa, ali je utakmicu obilježio komičan događaj.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Eric Dyer, fudbaler Tottenhama, odlučio je usred utakmice da ode u WC, s obzirom da je imao stomačnih problema. U tom trenutku Spursi više nisu imali izmjena, pa je Dyer doslovno otrčao u svlačionicu da "obavi posao".

Za njim je malo poslije krenuo i Jose Mourinho kako bi vidio šta se dešava sa njegovim igračem i hoće li se brzo vratiti. Mourinhova reakcija i ulazak u svlačionicu također su nasmijali cijeli fudbalski svijet.

U konačnici, Dyer se vratio, uspio je zabiti gol sa bijele tačke kada su se šutirali penali, a na kraju je čak izabran i za igrača utakmice.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.