2.10.2020. 21:34
0
Ermin Bičakčić iz bolničke postelje: Vraćam se još jači
Bosanskohercegovački fudbalski reprezentativac i dugogodišnji igrač “Hoffenheima”, Ermin Bičakčić, u Njemačkoj niže sportske uspjehe, no, fudbalski teren zamijenio je bolničkim krevetom. Naime, Ermin je danas podijelio fotografiju iz bolnice i dodao opis kao zahvalnicu onima koji su ga pitali za zdravlje.


– Božji plan će uvijek biti veći i ljepši od svih vaših razočaranja. Ono što Bog ima za vas, to i jeste za vas. Vjerujte njegovom vremenu. Vjerujte njegovom planu. Prije svega želim reći da zaista cijenim svu podršku koju sam dobio posljednjih dana. Hvala svakome od vas. Hvala vam na vašim porukama, molitvama, mislima, ljubavi… Bit ću odsutan neko vrijeme, ali cijeli život borim bitke, a znate me, vratit ću se još jači. Obećavam! Hvala vam od srca! – stoji ispod njegove posljednje objave na Instagramu.







Podsjećamo, našem reprezentativcu Erminu Bičakčiću u duelu sa Bajernom stradali su križni ligamenti. Loše vijesti potvrdio je njegov klub Hofenhajm.

– Prilikom artroskopije desnog koljena, danas je dijagnosticirano da su stradali i križni ligamenti, te da je došlo i do pucanja na medijalnom meniskusu, saopćio je Hofenhajm.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.