13.10.2020. 21:39
0
Bh. fudbaleri obavili trening na stadionu Miejski
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine obavili su večeras na stadionu Miejski u Wroclawu posljednji trening uoči utakmice Lige nacija s Poljskom.

Iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH navode da jaka kiša koja je padala svo vrijeme nije spriječila "zmajeve" da odrade sve što je planirano.

Fudbalsku reprezentaciju BiH u srijedu uvečer u Wroclawu očekuje duel četvrtog kola grupe 1 Lige A protiv Poljske. Glavni sudija biće Craig Pawson iz Engleske, a pomagaće mu zemljaci Lee Betts i Ian Hussin. Četvrti sudija je takođe Englez Stuart Attwell.

U prethodnom susretu ovih timova Poljaci su prošlog mjeseca na Bilinom polju u Zenici pobijedili 2:1. Jedini gol za bh. tim postigao je Haris Hajradinović u 24. minuti iz penala, dok su gosti preokrenuli rezultat preko Kamila Glika u 45. i Kamila Grosickog u 67. minuti.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.