21.10.2020. 18:10
0
Željo i Sarajevo s pola gasa do četvrtfinala Kupa BiH
Svi susreti osmine finala Kupa BiH odigrani su danas, osim meča Veleža i Širokog Brijega koji je odgođen do daljnjeg.

Sarajevo je rutinski prošlo u narednu rundu takmičenja, savladavši Krupu gostima rezultatom 2:4. Strijelci na meču za Sarajevo su bili Fanimo, Rahmanović (2x) i Galić (AG), dok su za Krupu pogodili Blažević i Makitan.

Zrinjski je također rutinski obezbijedio prolaz dalje, pobijedivši Slaviju sa 4:0. Pogotke za mostarsku ekipu su postigli: Mašić, Kunić, Todorović i Zlomislić.

Željezničar je rutinski savladao Goražde na Grbavici. Rezultat je na kraju meča glasio 3:0, a pogotke za Želju su postigli Juričić, Bojo i Vrhovac.

FK Klis je napravio veliko inenađenje, te je izbacio nevesinjski Velež iz Kupa BiH.

Ekipa iz Buturović polja je slavila rezultatom 0:2,.

Banjalučki Borac je protutnjao Kaknjom, te je savladao Rudar sa visokih 1:6. Jedini strijelac za domaće je bio Šubo, dok su za Borac pogađali Marković, Ziljkić, Zakarić, Lukić (2x) i Dujaković.

Tuzla City je na Tušnju savladala Radnik u jedinom današnjem duelu premijerligaša. Rezultat je na kraju meča glasio 3:1. Golove za Tuzla City su postigli Badji, Maksimović i Ubiparip, dok je za Radnik pogodio Motika.

Jedini meč bez pogodaka su odigrali Rudar iz Prijedora i Zvijezda 09, nakon penala dalje je prošla Zvijezda 09.


(Patria)

Kup BiH
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.