12.11.2020. 20:47
2
Bajević: Ovi igrači nisu za reprezentaciju
Dušan Bajević je govorio nakon poraza od Irana na Koševu.

- Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna i važna. Kada izgubi utakmicu to je bolno. S ovim rezultatom i igrom nismo dobili nešto posebno. Pokušao sam da dam šansu igračima kojim sam mogao. Sve tri šanse u prvom poluvremenu smo im napravili naši igrači, mi smo imali nekoliko centaršuteva, ali nismo imali neku jaku šansu.  Mislim da je Iranu više ovakav teren odgovarao, ne želimo nikog potcjenjivati. Svaka utakmica donosi nešto dobro, nešto loše, rekao je bh. selektor 

Po njemu, naš tim u prvom dijelu nije igrao loše.

- Ne bih se složio da samo toliko slabo igrali u prvom poluvremenu, u drugom jesmo. Mi smo im stvorili šanse. Nismo uspjeli naći prostora da napadamo kroz sredinu, sa strane smo pokušavali, ali to nije bilo to. Bio sam igrač i bio trener. To je na meni, ja ću to gledati. Ne mogu to sada reći da neki igrači nisu za reprezentaciju. Možda nisu sada, ali će možda biti za godinu ili dvije, naglasio je Bajević.
 
2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.