20.11.2020. 20:18
0
Edin Džeko i dalje pozitivan na Covid-19, propušta meč s Parmom
Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i Romin napadač Edin Džeko navodno je i na trećem testu bio pozitivan na koronavirus pa će sigurno propustiti utakmicu protiv Parme.

Virusno opterećenje je bilo malo pa je Vučica Džeku često testirala u nadi da će se vratiti na vrijeme za meč u nedjelju.

Međutim, novinska agencija ANSA izvještava da je i na trećem testu Džeko pozitivan na koronavisu i otkriva da Džeko neće igrati utakmicu protiv Parme čak i ako večeras stigne negativni test, prenosi Pressmedia.ba.

Naime, već ranije se spominjalo da Džeko mora proći i test kondicije kada bude negativan pa će Roma tako drugi put zaredom biti bez svog kapitena jer je propustio i pobjedu protiv Genove 3:1 prije reprezentativne pauze.

Podsjetimo, Džeko je 6. novembra na svom Instagram profilu objavio kako je pozitivan na koronavirus.




(Lejla Trle) 

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.