21.11.2020. 9:20
0
Vraća se Premijer liga BiH: Derbi u Mostaru, u Sarajevu mali gradski derbi
Utakmicom Tuzla City - Mladost DK danas u 13 sati bit će otvoreno 15. kolo m:tel Premijer lige BiH, koja je bila prekinuta zbog reprezentativnih nastupa.

Bit će to duel dva tima iz sredine premijerligaškog karavana. Tuzla ima nešto bolji bodovni saldo, ali zbog sastava tima i domaćeg terena može se smatrati favoritom. 

Na Grbavici će od 15 sati biti odigran duel starih znanaca i rivala. Željo će dočekati tuzlansku Slobodu i apsolutni je favorit za pobjedu. 

Derbi ovog kola bit će odigran u Mostaru, tačnije na stadionu Pod Bijelim brijegom. Zrinjevci su četvrtoplasirani na tabeli sa samo dva boda od Borca iz Banja Luke, današnjeg rivala. 

Borac je nakon odličnog starta posustao i ima popriličan zaostatak za vodećim Sarajevom. Zrinjski je od starta sezone posrtao, plaćajući cijenu evropskih nastupa. Sigurno je da se možemo očekivati zanimljivu utakmicu.

U nedjelju će od 13 sati igrati Krupa - Velež, Sarajevo - Olimpik (15.00), te od 17 sati sati Široki Brijeg - Radnik Bijeljina.


(Patria)

Sport
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.