22.12.2020. 18:27
0
Novo "mazanje očiju" od strane NSBiH: Borac je kao suspendovan, a ustvari im je produžen rok na još dva mjeseca!
Fudbalski klub Borac iz Banje Luke dobio je suspenziju zbog neizmirenih dugovanja bivšem golmanu Mladenu Lučiću.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, dužni su 36.700 KM. Naime, Banjalučani su morali novac isplatiti do 5. decembra, ali je tada, suprotno onome što se događalo drugim klubovima, rok pomjeren na 21. decembar.

Ustvari radi se o prijetnji suspenzijom 5. decembra i sadašnjoj navodnoj suspenziji. Borac je već 6. decembra imao domaću utakmicu protiv Sarajeva i bez izmirenja duga nije mogao igrati, ali se desilo čudo koje ranije nisu mogli doživjeti drugi premijerligaški klubovi, piše danas Dnevni Avaz.

Borac je suspendovan za utakmice Premijer lige i Kupa BiH, pa je više nego jasno da imaju više od dva mjeseca vremena. Naša takmičenja se ne igraju do kraja februara i suspenzija u ovom trenutku je samo novo "mazanje očiju" od strane ljudi iz NSBiH.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.