22.12.2020. 18:35
0
Diario Gol: Pjanić među igračima Barce koji su prekinuli svaki kontakt sa Messijem
?Prema pisanju španskog Diario Gol, Miralem Pjanić je među šest igrača koji više ne razgovaraju sa Lionelom Messijem.

Da su stvari u Barceloni loše u posljednje vrijeme, zna svako, ali djeluje da je sve otišlo predaleko i da pojedini igrači uopšte ne komuniciraju sa Lionelom Messijem.

Najveća zvijezda ekipe željela je otići iz Barcelone tokom ljeta i nije isključeno da se to desi u nekom od narednih prelaznih rokova. No, i rezultati Barce nisu željeni, kao ni nastupi Messija, pa je jasno da ima tu još problema.

Navodno, formirana je grupa fudbalera koji su prekinuli svaki kontakt sa Messijem, a među njima je i Miralem Pjanić. Osim bh. fudbalera, tu su još Riqui Puig, Marc-Andre Ter Stegen, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti i Junior Firpo.

Kako prenosi Diario Gol, pomenuta šestorka je prekinula svaki kontakt sa Messijem i smatraju argentinskog fudbalera najvećim razlogom za loše igre Barcelone.

(Mirza Malović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.