5.1.2021. 17:20
0
Legendarni Marko Topić: Dino Begić je "instalirao" Spahića i izmanipulirao ga. Misimović se okrenuo Vici Zeljkoviću kao suncokret
Nekadašnji napadač bh. reprezentacije, Marko Topić, prokomentarisao je za Dnevni Avaz izbor novog selektora fudbalske reprezentacije BiH.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, sva koplja sada se lome između dva imena, Ivayla Peteva i Sergeja Barbareza. Ali, nije samo to problem, problem je što smo sada dobili neke nove/stare struje u NSBiH.

"Pošto vidi da je izgubio izbore, Elvedin Begić je sam sebe proglasio za počasnog predsjednika, što je najveća sramota u postojanju Saveza. On je htio da i dalje ima moć, a kako je mogao dobiti moć nego preko Sergeja Barbareza i Emira Spahića. Prvo je sebi "instalirao" Spahića i izmanipulirao ga. Mogli smo vidjeti i njegove izjave, da nam treba domaći selektor, da treba slušati srce, navijače i to mu nije upalilo. Sad je raspad sistema. Da je Zvjezdan Misimović bio na njihovoj strani to bi uspjelo i on bi i dalje ostao vladar Saveza", rekao je Marko Topić za Avaz.

"Misimović se okrenuo novom predsjedniku kao suncokret. Da sutra bude neko treći, on bi se njemu okrenuo. Tu je sad nastao sav problem. Spahić se javlja da je izigran, Misimović govori da on nije za to da Barbarez bude selektor, pa što to nije rekao prije tri sedmice? Ovako se manipulira javnošću s imenom Sergeja Barbareza, koji uopće nema veze ni s čim", rekao je Topić za Avaz.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.