6.1.2021. 10:24
0
Slaven Bilić ubrzo nakon otkaza pronašao novi klub
Hrvatski fudbalski trener Slaven Bilić je prema svemu sudeći ekspresno našao novi posao. Nepunih mjesec nakon smjene na klupi engleskog WBA bivši selektor "Vatrenih" seli u Kinu. Preciznije, na klupu Peking Guoana, gdje će zamijeniti Brunu Genesija, piše Avaz.
- Počašćeni smo što možemo objaviti kako smo potpisali dvogodišnji ugovor s našim novim prvim trenerom gospodinom Slavenom Bilićem i izraziti mu dobrodošlicu u klub, objavili su na službenoj Twitter stranici pomenutog kineskog kluba, prenosi SN.

Prema svemu sudeći Bilić je dobio financijsku ponudu koju nije mogao odbiti, iako zasad nije poznato koliko će zarađivati.  Biliću će to biti sedmi različiti klub u samostalnoj trenerskoj karijeri nakon Hajduka, Lokomotiva, Bešiktaša, West Hema, El-Itihada i WBA-a. 

Podsjećamo, s menadžerske klupe WBA-a smijenjen je 16. decembra, nedugo nakon remija (1:1) s moćnim Manchester Citiyem. Sezonu ranije vodio je WBA do promocije u Premieship.

(Mirza Malović)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.