1.2.2021. 22:45
1
Navijači ROme uputili poruku posvađanom Džeki i Fonseci
Okupili se samo da bi poslali poruku posvađanom dvojcu

Navijači Rome večeras su se okupili kako bi poslali jasnu poruku kapitenu Edinu Džeki i treneru Paulu Fonseci, koji su u sukobu zbog čega Edin Džeko u posljednje vrijeme nije u kadru Rome.

Danas je u Italiji okončan prelazni rok, pa su dva ključna interesanta iz posljednjih godina za dovođenje Edina Džeke Juventus i Inter i teoretski propali kao opcije za njegov transfer, a ostala je još samo mogućnost da Džeko potpiše za Fenerbahce, klub s kojim se u posljednje vrijeme dosta povezuje.

Ipak, navijači se nadaju da do toga neće doći, a večeras su se okupili sa transparentom, kako bi poslali poruku Fonseci i Džeki.

"Džeko i Fonseca, vrijeme je da se zajedno borite za dres Rome", stoji u poruci navijača.

image


(Admir Oručević)

DzekoRoma
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.