20.2.2021. 15:44
0
Mirko Oremuš ostaje na Koševu
Neizostavna karika FK Sarajevo u ostvarenju dobrih rezultata u proteklom periodu je Mirko Oremuš. Veznjak je na Koševo stigao u ljeto 2019. godine, a u Bordo dresu debitovao je u utakmici protiv Celtica.

Potpisom novog ugovora, tridesetdvogodišnji igrač ostaje na Koševu naredne dvije godine.

“Produženje ugovora za mene bio je logičan slijed događaja. Volim klub, volim grad… Zaista sam sretan ovdje. Ponosan sam na ostvarene rezultate i obećavam da ću zajedno sa ostatkom ekipe dati sve od sebe da navijače učinimo još jednom ponosnima. Mnogo sretnih trenutaka je iza nas, ali još više tek dolazi", kazao je Mirko Oremuš.

Emir Hadžić poručio je da je Oremuš odličan igrač koji je dokazao koliko je važan - kako na terenu, tako i u svlačionici.

"Ono što mogu reći je da smo zaista sretni zbog nastavka saradnje, te ne sumnjamo da će biti podjednako uspješna i u budućnosti”, kazao je Hadžić.


(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.