24.2.2021. 17:07
0
Mešanović može igrati u "vječitom derbiju"
Papiri za napadača Borisa Cmiljanića još nisu stigli iz Slovačke gdje je nastupao za Slovan iz Bratislave.
Pojačanje Sarajeva zimskom prelaznom roku, Jasmin Mešanović, uspješno je registrovan i imat će pravo nastupa za bordo tim u predstojećem gradskom derbiju protiv Željezničara, a koji je na rasporedu 1. marta (17.30).

Certifikat iz FS Slovenije za bivšeg napadača Maribora stigao je, te je završena sva potrebna papirologija koja je bila potrebna za njego nastupu prvom kolu drugog dijela sezone Premijer lige BiH.

U međuvremenu, papiri za napadača Borisa Cmiljanića još nisu stigli iz Slovačke gdje je nastupao za Slovan iz Bratislave, te su male šanse da će on biti na raspolaganju stručnom štabu bordo tima.


(Mirza Kadić)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.