2.3.2021. 11:15
1
Anel Šabanadžović se vraća u matični klub
Završni pregovori su u toku, a za šestomjesečnu posudbu ostalo je da se dogovori još nekoliko detalja.
Fudbalski klub Željezničar do kraja sedmice trebao bi pojačati veznjak atinskog AEK-a Anel Šabanadžović (21), koji je igrački stasao na Grbavici, javlja Avaz.

Završni pregovori su u toku, a za šestomjesečnu posudbu ostalo je da se dogovori još nekoliko detalja. 

Šabanadžović bi se trebao vratiti u matični klub u potrazi za većom minutažom, s obzirom na to da je u dresu AEK-a u ovoj sezoni odigrao samo četiri utakmice (dva u Evropskoj ligi i dva u Superligi Grčke). Njegova trenutna tržišna vrijednost, prema njemačkom Transfermarktu, iznosi 350 hiljada eura. 

Svojevremeno je pozivan i u A reprezentaciju BiH, tokom selektorskog mandata Dušana Bajevića, ali nije upisao nijedan nastup za seniorski nacionalni tim. S druge strane, za našu mladu i omladinske selekcije odigrao je 14 utakmica.

(Mirza Kadić)
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.