8.3.2021. 11:35
0
Selektor šalje pozive, i dalje čeka na stručni štab
Prvi meč pod selektorskom palicom Peteva Zmajevi će igrati u Helsinkiju 24. marta, protiv domaćina Finske.
Selektor nogometne reprezentacije BiH Ivaylo Petev danas će uputiti pozive fudbalerima na koje računa u utakmicama našeg nacionalnog tima krajem ovog mjeseca.

No, spisak reprezentativaca objavit će naknadno, vjerovatno do završetka sedmice, kada bude imao jasnu sliku o zdravstvenom stanju bh. nogometaša, s obzirom na to da je nekoliko naših internacionalaca u procesu oporavka od povreda, piše SCSport.

Podsjetimo, prvi meč pod selektorskom palicom bugarskog stručnjaka Zmajevi će igrati u Helsinkiju 24. marta, protiv domaćina Finske, na otvaranju kvalifikacija za Mundijal. Zatim će reprezentacija BiH tri dana kasnije dočekati Kostariku (prijateljski susret) u Zenici.

Posljednjeg dana marta naša selekcija na Grbavici će ugostiti aktuelnog prvaka svijeta Francusku u drugom kolu grupe D kvalifikacija za SP.

Paradoksalno, iako su pomenute utakmice sve bliže, Ivaylo Petev još uvijek nije saznao imena svojih pomoćnika u stručnom štabu Zmajeva. Izvršni odbor NSBiH i dalje oteže s tom odlukom.


(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.