10.3.2021. 11:42
0
Darko Vojvodić preuzeo prvoligaša
Debi na klupi Sim Baua bh. trener imat će za vikend u gostima protiv TOŠK-a.
Nakon što su u nastavak sezone ušli iznenađujućim porazom od Budućnosti iz Banovića, čelnici Sim Baua sporazumno su se razišli sa Anelom Mrgudom, prenio je Avaz.

Na njegovo mjesto došao je Darko Vojvodić, koji dobro poznaje prilike u Prvoj ligi FBiH.

Vojvodić je posljednji angažman imao u Olimpiku, a u trenerskoj karijeri vodio je još Radnički Kragujevac, Borac iz Banje Luke, Slogu Simin Han, GOŠK iz Gabele, Zvijezdu Gradačac, Slaviju, Radnički Lukavac, Slobodu i Drinu iz Zvornika.

Debi na klupi Sim Baua imat iza vikend u gostima protiv TOŠK-a.

Sim Bau poslije 16 odigranih kola u Prvoj ligi FBiH zauzima četvrto mjesto s četiri boda manje u odnosu na vodeći dvojac Posušje i TOŠK.


(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.