26.3.2021. 20:03
0
Fudbaleri BiH obavili posljednji trening pred duel s Kostarikom
Biće to prvi međusobni susret ovih selekcija, a sudiće ga Slovenac Nejc Kajtazovič.
Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Butmiru, kod Sarajeva, obavili posljednji trening pred prijateljsku utakmicu s Kostarikom.

Trening su odradila 24 igrača, dok su Edin Džeko i Miralem Pjanić bili pošteđeni, pa su ostali u hotelu. Utakmica Bosna i Hercegovina – Kostarika na programu je sutra u 18 sati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Biće to prvi međusobni susret ovih selekcija, a sudiće ga Slovenac Nejc Kajtazovič. Pomagaće mu zemljaci Manuel Vidali i Tomislav Pospeh, dok je četvrti sudija Luka Bilbija iz naše zemlje, naveli su iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Bh. fudbaleri su u srijedu remijem 2:2 u Helsinkiju protiv Finske otvorili nadmetanje u grupi D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru. Pred izabranicima Ivayla Peteva 31. marta je novi veliki izazov u kvalifikacijama, kada će na stadionu Grbavica u Sarajevu ugostiti Francusku.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.