1.4.2021. 21:55
0
Uhapšen bivši igrač Intera, svemu prethodilo porodično nasilje
Guarin, danas fudbaler Milionariosa, priveden je zbog skandala u kojem je učestvovao, kako se navodi, pod velikim dejstvom alkohola.
Fredy Guarin, nekadašnji igrač Intera i reprezentacije Kolumbije, a sada fudbaler Milionariosa iz Medellina priveden je zbog skandala u kojem je učestvovao kako se navodi pod velikim dejstvom alkohola, prenosi Avaz.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se kako policija u Medellinu sprječava bijesnog Guarina u krvavoj odjeći da uđe u kuću svojih roditelja u kojoj se prema informacijama desilo porodično nasilje.

Krv se vidi na donjem vešu kolumbijskog fudbalera koji pokušava da se oslobodi iz zagrljaja policajca i završi obračun sa kako se navodi svojim roditeljima. Guarin je vrijeđao policajce, a kasnije i ljekare koji su pokušali da mu ukažu pomoć.
(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.