1.4.2021. 22:50
0
Navijači Veleža proslavili rođendan
Na dan, 1. aprila 1981. godine, Velež je na svome terenu igrao polufinale Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti i na kraju slavio prolaz u finale pobjedom 2:1. Oba gola dao je Vahid Halilhodžić.
Navijači Fudbalskog kluba Velež iz Mostara proslavili su večeras uz vatromet 40. rođendan.

”Na dan, 1. aprila 1981. godine, Velež je na svome terenu igrao polufinale Kupa Jugoslavije protiv Budućnosti i na kraju slavio prolaz u finale pobjedom 2:1. Oba gola dao je Vahid Halilhodžić.

Tada su se navijači odlučili malo bolje organizovati, kako bi što više raje putovalo u Beograd na finalnu utakmicu protiv Željezničara. Bilo je to drugo finale Veleža u Kupu, nakon 1958.godine, kada je Crvena Zvezda bila bolja rezultatom 4:0”, kazali su danas iz mostarskog kluba, prenio je N1.

”Naš Red Army slavi 40. rođendan. Kao najstarija navijačka grupa u BiH i dalje je Veležov 12.igrač. I u dobru i u zlu, uvijek zajedno”, poruka je iz Fudbalskog kluba Velež.

U nastavku pogledajte vatromet koje je večeras upriličen u Mostaru. 




(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.