9.4.2021. 8:31
0
Incident u Amsterdamu u režiji sakupljača lopti
Calafiori je bacio loptu koju je dobio da izvede aut i krenuo po drugu, a sakupljač lopti u tom trenutku ga je pogodio u vrat.

Roma je sinoć kao gost slavila u Amsterdamu protiv Ajaxa 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige, no završnicu je obilježio incident u kojem je u glavnoj ulozi bio sakupljač lopti, prenosi SK.

Ajax je poveo golom Klaassena u 39. minuti. U 53. minuti imali su priliku za 2:0, ali Tadić je promašio penal. Romi preokret donose Pellegrini u 57. i Ibanez u 87. minuti.

I onda u posljednjim sekundama utakmice situacija gdje je Calafiori pokušao ukrasti vrijeme prilikom izvođenja auta.

Bacio je loptu koju je dobio da izvede aut i krenuo po drugu, a sakupljač lopti u tom trenutku ga je pogodio u vrat.

Sudac je primirio situaciju tako da je igraču Rome dao žuti karton.


 

(Mirza Kadić)


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.