17.4.2021. 10:26
0
Pogledajte urnebesnu reakciju trenera Bešiktaša dok prima vakcinu
Trener Bešiktaša Sergen Yalcin najveći je hit na internetu danas. O njegovoj reakciji dok prima vakcinu protiv koronavirusa svi pričaju.

Njegova urnebesna reakcija brzo je završila na YouTubeu, a još brže na društvenim mrežama, pa se mogu pročitati komentari da "stenje kao da ga sijeku" ili da je "kao malo dijete".

Sudeći prema ovom snimku, trener fudbalera Bešiktaša jako se plaši igle, a sigurno je da je medicinskom osoblju koje je bilo prisutno prilikom vakcinisanja uljepšao dan jer se na snimku jasno čuje kako se smiju.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.