6.5.2021. 13:34
0
Poznata imena sudija koji će dijeliti pravdu na mečevima 29.kola bh. Premijer lige
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine u četvrtak je saopštio službene osobe za predstojeće 29. kolo m:tel Premijer lige BiH.

Mostarski derbi između Zrinjskog i Veleža, koji je na programu u subotu 19.05., sudiće Elvis Mujić iz Banovića, dok će utakmicu na ,,Tušnju'' gdje ekipa Tuzla city-a dočekuje Sarajevo - voditi Banjalučanin Dragan Petrović.

Zeničanski arbitar, Sabrija Topalović, djeliće pravdu u banjalučkom derbiju između Krupe i Borca, a Prijedorčanin Zoran Grbić će biti glavni sudija duela na Grbavici, gdje će snage odmjeriti ekipe Željezničara i Širokog Brijega.

Meč u Doboju kod Kakanja, gdje će ekipi Mladosti gostovati Radnik iz Bijeljine, sudiće Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora. 

m:tel Premijer liga BiH, 29. kolo

Petak
Tuzla city - Sarajevo (16.00)
Željezničar - Široki Brijeg (20.00)

Subota

Mladost - Radnik (15.00)
Sloboda - Olimpik (15.00)
Borac - Krupa (16.55)
Zrinjski - Velež (19.05)


(Semra Šantić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.