6.5.2021. 13:53
0
Jose Mourinho će napraviti paklen tim: Fudbaler Manchester Cityja stiže na Olimpico?
Jose Mourinho je nedavno preuzeo klupu Rome, a već užurbano radi na formiranju ekipe za sljedeću sezonu. Prvi na listi želja je fudbaler Manchester Cityja Nathan Ake.

Defanzivac, koji je dres Bournemoutha ljetos zamijenio onim Manchester Cityja, je u drugom planu kod Pepa Guardiole budući da prednost imaju Aymeric Laporte, John Stones i Ruben Dias, pa je promjena sredine jedino logično rješenje. 

Ake je ove sezone skupio svega 11 nastupa za Manchester City koji će se morati suočiti sa velikim gubicima u vezi njegovog transfera budući da su ga ljetos doveli za 40 miliona eura što je iznos koji će teško neko platiti. 

Najizglednija opcija je da Ake dođe na jednogodišnju posudbu u Rim, a njegov ostanak u glavnom gradu Italije će ovisiti o finansijskim mogućnostima Vučice u sljedećoj sezoni. 


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.