16.5.2021. 8:48
0
Edin Džeko: Pobjedu posvećujemo Paulu Fonseci
Roma je pobijedila Lazio rezultatom 2:0, a Edin Džeko je posvetio pobjedu treneru na odlasku Paulu Fonseci koji je nedavno dobio otkaz, ali je odlučeno da će voditi ekipu do kraja sezone kada će na njegovo mjesto sjesti Jose Mourinho.

Rezultat nam daje osjećaj zadovoljstva, znamo da ovo nije bila najbolja sezona, no derbi je derbi i želimo uraditi sve što možemo da pobijedimo. Bilo je teško, ali smo na kraju pobijedili, rekao je Džeko i dodao:

- Trener je tražio od nas da pobijedimo za njega, ako možemo, jer mu je ovo posljednja domaća utakmica. Pobijedili smo, pobjeda je za njega i za navijače. 

Informacija je poprilično nevjerovatna budući da je Dijamant tokom sezone imao brojne sukobe sa portugalskim stručnjakom, no ovim je stavio tačku na to i poručio da mu je timski uspjeh ispred svega. Inače, Fonsecu će na klupi Vučice zamijeniti novi Portugalac Jose Mourinho, a Džeko ističe da je Special One rođeni pobjednik.

- Već je donio nevjerovatnu dozu entuzijazma. Rim je kompleksno okruženje, ali klub nije mogao napraviti bolji posao jer je on rođeni pobjednik, zaključio je Dijamant, prenosi S1.


(Admir Oručević)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.