18.5.2021. 17:02
0
Zmajevi sa Crnom Gorom na Grbavici
Prvi meč na programu je 2. juna u 18:00 sati na „Grbavici“, a protivnik našoj selekciji biće najbolja selekcija Crne Gore.
Seniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u junu odigrati dvije prijateljske utakmice.

Prvi meč na programu je 2. juna u 18:00 sati na „Grbavici“, a protivnik našoj selekciji biće najbolja selekcija Crne Gore, prenio je N1.

Iako su se omladinske, ženske i futsal selekcije BiH i Crne Gore sastajale više puta, seniorski „A“ timovi su odigrali samo jedan međusobni susret. Bilo je to 28. maja 2018. godine kad su se od bh. dresa oprostili Emir Spahić, Vedad Ibišević i Zvjezdan Misimović, a susret je završen bez golova.

Nakon meča sa Crnom Gorom Zmajevi će 6. juna u 18:00 sati gostovati u Danskoj na Brondby stadionu.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.